Website Ziyaretçi Arttırma

Youtube Abone ile sitenizin ziyaretçi sayısını arttırın.

Sitenizi ziyaretçilerle coşturun. youtubeabone.com sitemiz ile Ziyaretçi gönderiyoruz. Ziyaretçiler tamamen gerçek kullanıcılardan oluşmaktadır.

Her ziyaretçi belirlediğiniz kredi miktarı x 5 saniye sitenizde durmakta ve ilgisini çekecek bir haber yada ürün olması durumunda yeni sekmede sitenizi açarak gezinebilmektedir.

Ziyaretiçinin ilgisini çekmeyen ürünler olması durumunda saniye sonunda siteden ayrılmaktadır.

Sitenize gönderilen ziyaretçi trafiğinin faydası Alexa.com değerlerinizi hızla yükseltir. Alexa dünya genelinde sitelere puan veren bir sistemdir. Sitenizin güncel içeriği ile birlikte Google Alexa değerlerine önem vermektedir.

Alexa değerleri düşük olan siteler Google sıralaması üstte olan sitelerdir. Siz bu yazıyı Google aracılğı ile bulduysanız youtubeabone.com`nın Alexa değerlerinin büyük önemi vardır.

Alexa.com sitenizin tekil yada çoğul ziyaret sayısına değil sitenizde oluşan trafik sirkülasyonuna göre değerlerini güncellemektedir.

youtubeabone.com sitemiz üzerinden sitenize sınırsız sayıda ziyaretçi göndermekteyiz.

Nasıl Satın Alınır: youtubeabone.com sitemize üye olarak sitenizi ekleyin. Sitenizin alt sayfalarını da eklemeniz oldukça faydanıza olacaktır. (örnek: hakkimizda.html, urunlerimiz.html, iletisim.html gibi)

Sitenizi ekler iken gösterim başı kredi oranınız ne kadar yüksek ise siteniz o kadar ilklerde çıkmaktadır. Ücretsiz üyeliklerde 2`den 10`a kadar kredi verilebilirken, VIP üyeliklerde 15 krediye kadar verilebilmektedir.

Yani 20,000 krediniz ile eklemiş olduğunuz sitenize gösterim başı 5 kredi verirseniz 4,000 ziyaretçi sitenizi ziyaret etmiş olacaktır.

Daha fazla ayrıntı için Bize Ulaşın,

E-posta : iletisim@youtubeabone.com